vineri, 31 octombrie 2008

de prin pauze si cursuri tinute la cafenea

In ultima vreme...mint...de fapt de la inceputul anului la minunata facultate (pe care abia astept sa o termin) lucrurile stau foarte bine. Si asta se datoreaza colegelor mele (Oana, Alina si Cristina)...care sunt intr-un fel anume ce nu-l pot descrie.
Ideea este ca abia acum parca ma bucur de tot ce credeam eu ca se numeste studentie -colegi, atmosfera. Bineinteles bune au mai fost, dar atata buna-dispozitie este minunata. Imi e un pic ciuda ca abia acum a tunat si ne-a adunat sa ne desfasuram in plina noastra capacitate de having fun din nimic. Si e pe bune o senzatie super.
Oana, Alina si cu mine avem mereu ceva de comantat contra tuturor si primul vizat este Andrei. "Saracul" baiat...Cand doresc sa fiu impartiala, Oana si Alina: "ESTI OSTILA!!!".
Pentru necunoscatori...90% din ceea ce se aude de la noi e cu iz de gluma.
Dupa cum se intelege Oana, Alina si cu mine suntem...intr-un mare fel (probabil si pentru suntem toate nascute in zodia Taur...Tocmai am aflat lucrul asta intr-o seara la cafenea, cand trebuia sa fim la un curs...dar nu asta e important). Cristina e un strop de normalitate printre noi si ma mir cum de rezista.

Intr-o alta ora pierduta la cafenea (cand din nou trebuia sa fim la un alt curs) am aflat ca Oana, Alina si cu mine avem aceleasi planuri de viitor: vrem sa ne deschidem firme de organizari evenimente. Si cum 3 minti luminate gandesc mai bine decat una...ne facem toate 3 o firma. Problema care apare in acest caz...cine vine cu banii si cine cu know-how-ul. Eeeeeeee de aici una e mai ostila decat cealalta.

In orice caz...e o atmosfera super faina si...nu sper, sunt sigura ca o sa ramana asa atata timp cat avem grija sa pastram "ostilitatea" vie intre noi.

P.S.1. Este un subiect care poate fi exploatat la maximum, deci, o sa revin asupra lui.
P.S.2. Pentru Alina: "na ca tot ziceai ca vrei sa iti apara numele pe blog...ia si citeste ca te exploatez de acum incolo...sa nu zici ca-s ostila" :P
P.S.3. Oana...da-ti cu parerea

4 comentarii:

Anonim spunea...

sunt ostila..si ma grabesc:)

Anonim spunea...

Cand ai dreptate...ai dreptate...dar eu tot cred k tii ku andrei si de fapt nu esti impartiala...

PersefonaOk spunea...

anonimule, esti cumva geamana 2??? sau cine??

Anonim spunea...

da...sunt eu...geamana.cea.mai.tare...:D