duminică, 25 mai 2008

satula de straini ingamfati...

Sunt satula de strainii care cred ca daca vin in Romania sa faca bani au drepturi sa ne numesca stupizi.
Sunt satula de strainii care cred ca fetele din Romania sunt panarame ori speriate ori materialiste/profitoare
Sunt satula de strainii care daca le este inchisa gura de un roman incep sa generalizeze
Sunt satula de strainii care iti vorbesc frumos numai ca sa te aduca in pat
Sunt satula de strainii care trateaza toti romanii de sus
Sunt satula de strainii care vand gogosi
Sunt satula de strainii care au impresia da toata Romania e la fel
Sunt satula de strainii care iti trantesc portofelul gros, de bani
Sunt satula de strainii care cred daca esti femeie si ai succes in afaceri cu siguranta te-ai culcat cu sefii sau cu profii din facultate
Sunt satula...

Mesaj pentru cei de mai sus:

Credeti ca daca ati venit in Romania aveti dreptul sa va dati mari si sa vorbiti de rau? Veniti in Romania pentru ca va convine, pentru ca noi va dam banii!!!
Aveti tupeu ca aveti bani si ca soarta v-a scuipat in alta tara decat Romania, ca daca ati trai si voi aici nu ati mai avea tupeul asta!!!
Ce e drept e drept, unii sunt lenesi sau nu au educatia voastra, dar nu sh cum se face ca fff multi romani sunt mult mai inteligenti ca voi numai ca nu au aceleasi posibilitati!
Aveti tupeul sa radeti in fata ca romanii capabili pleca din tara!!! Da pleaca, dar veniti voi in locul lor si ar trebui sa va taca fleanca, ca veniti unde va convine! Romanii aia pe care voi in credeti prosti si needucati va dau voua banii, ca voi sa va dati mari!!!

Ce credeti ca daca nu avem banii vostrii suntem toti muritori de foame, prosti si needucati. Credeti ca daca aveti bani asta va da dreptul sa tratati romanii ca pe nishte gunoaie??
Aveti voi impresia ca toate romancele sunt materialiste si umbla numai dupa bani???? Pai alea care fac asta se pare ca le iese si multi dintre voi va usurati portofelele cu ele!!! Asta ar trebui sa va spuna ca sunt destul de inteligente sa va faca de bani!!
Daca va este asa de scarba de ele de ce naiba mai trageti de ele???
DA...Romancele sunt frumoase, nu degeaba va curg balele dupa ele...cu toate astea tot voi sunteti cei mai tari, ca aveti impresia ca voi scoateti Romania din rahat....poate. Doar oamenii ca noi va dau voua luxul de a va sparge in figuri in masini tari si de a sparge nu sh cate sute de euro pe noapte in cele mai de fitze localuri.

Si totusi voi aveti ceva cu romanii...ei sunt prosti, needucati si nespalati!! :)) Sunt dar nu aveti voi tangenta cu ei, doar va place sa mancati ...

Nu e cazul sa iau acu apararea, pt ca sunt destui romani care sunt asa cum ziceti voi....
Insa cand dati peste unul care va inchide gura o ardeti prost ca romanii sunt asa si invers:)) Din punctul asta de vedere nu sunteti mai buni ca ei!! Nu sunteti atat de superiori precum va credeti!!!

Multi dintre voi dpv aspect fizic nu ajungeti nici la talpa barbatilor romani, sunteti asa distrusi ca nici toalele alea tari nu va ajuta, nici nu va vedeti din masinile alea tari pe care le conduceti.
Multi dintre voi care va credeti asa de superiori nici nu aveti viata personala, stati toata ziua pe tot felul de siteuri de matrimoniale si vorbiti o engleza mult inferioara unui copil de clasa a5a. Vindeti gogosi pe net si daca mai prindeti un id de mess imediat intrebati de webcam, poate va arata careva un san, ca sunteti..... Va dati mari ca aveti "barbatzii" cu bile si piercing si ca puteti oferi placere "pana la stele"...da da poate acolo vreti voi sa ajungeti, ca nu va intereseaza unde ajung fetele cu care v-o trageti....si cand o faceti o faceti platind, ca multi dintre voi nu is in stare sa o faca fara.

In incheiere...desi as mai avea multe de zis...va urez ca cele mai mari cosmaruri sa devina realitate si din ele sa faca parte si romanii pe care ii considerati si vedeti cum ii vedeti!! O viata ca aia pe care o judecati si blamati!!!

P.S. DOAR PENTRU AIA CARE SE REGASESC IN CELE DE MAI SUS, pentru ca sunt si straini care isi vad de treaba si pentru ei tot respectul!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu ce ti-a provocat sila asta pentru straini. Sunt convins ca ai scris textul intr-um moment de furie. Eu cunosc multi straini si nu sunt deloc asa. E adevarat ca sunt francezi, americani, olandezi, etc. Strainii arabi sunt intr-adevar putin diferiti dar nu te obliga nimeni sa stai in preajma lor. Imi pare rau de experienta neplacuta pe care ai trait-o cu siguranta cu ei si sper ca odata cu trecerea timpului sa revii la sentimente mai bune.
P.S. Du-te putin prin Italia si Spania si vezi cam cum sunt strainii lor (ma refer la cei din Romania). O sa te intorci si o sa pupi toti arabii de pe strada.

PersefonaOk spunea...

dupa cum se intelege si in articol, sunt satula de anumiti straini.Pentru cei care nu sunt vizati in articol, tot respectul. Ma refer in articol la aia care au numai impresii pe cap.
Si referitor la strainii strainilor...sunt foarte pusa in tema, in mijocul Parisului vorbeam in soapta romaneste numai sa nu fiu auzita de grupul (aprox 15 persoane)de romani care cantau extaziati: "si-alta data, si-alta data..."Mentionez ca era ziua Frantei...un motiv intemeiat pentru...orice.

ramona spunea...

buna,din inatmplare am dat peste acest site.am si eu rugamintea...daca doriti si daca sunteti la feea sa ma jutati si pe mine cu nijte grile....va multumesc.